Dit weekend wordt er mooi lenteweer voorspeld. Meteorologen verwachten veel zon en temperaturen boven de 15 graden. Uit waarnemingen blijkt ook dat de ontwikkeling van de natuur door de warme winter zo’n twee weken vroeger is dan normaal.

Tijd om je zonnebril weer tevoorschijn te halen en er heerlijk op uit te gaan. Lekker genieten op een terrasje, ontspannen in een park of ga je dit jaar toch weer het buitenland opzoeken? Waar je ook heen gaat, een prettig zittende zonnebril is een must en laten we eerlijk zijn; het oog wil ook wat!

Het BrillenKabinet heeft speciaal voor dit nieuwe seizoen, prachtige zonnebrillen ingekocht van merken die u van ons gewend bent! Onder andere Cartier, Chanel, Serengeti, Dolce & Gabbana, Prada, Bvlgari, Tom Ford en natuurlijk RayBan verrassen u met hun nieuwe collectie.

De trends voor 2015 zijn spiegelglazen waarbij je je ogen bijna niet kunt zien, altijd handig en vooral nuttig bij direct zonlicht. Bij het BrillenKabinet hebben we diverse exemplaren voor je klaarliggen in zowel het model Wayfarer als de bekende pilotenbril.  En wat dacht je van de extravagante zonnebril van Chanel met luxe inlegrand. Deze bril doet het te gek op zwoele strandfeestjes. Neem dat maar van ons aan!

ah10446_415_black_matt 0CH6041__C503S2 (Small)
Waar de Wayfarer een luxe uitstraling meegeeft, geeft een pilotenbril een wat meer sportieve look aan je uiterlijk. Ook deze bril keert ieder jaar terug in zonnebrillenland, maar dit jaar zijn de exemplaren net even anders dan de klassieke versies. Tropisch is namelijk de sleutel van 2015! Vrolijke kleuren die op mogen vallen, zowel in spiegelglas als doorschijnend.

0RB3025__112_190RB3025__112_17 (Small)

Ronde zonnebrillen zijn al decennialang trendy en dat is deze zomer niet veranderd. Wat wel veranderd is, is het feit dat de ronde brillen gecombineerd worden met kleurrijke glazen of dat het gehele ontwerp in een retro stijl verpakt is waardoor je met je zonnebril op een aparte stijl kunt creëren.

 

PO_3091SM_952_57 (Small)RB_3447_112_P9 (Small)

Laat je verrassen bij het BrillenKabinet!