Enkelvoudige glazen

Bij Het BrillenKabinet heeft u de keuze uit verschillende typen enkelvoudige glazen. De standaard enkelvoudige glazen, maar ook enkelvoudige glazen met een optimalisatie voor dichtbij (Eyezen Boost©).

COMFORTABEL ZICHT

Computers, smartwatches en telefoons. Onze ogen hebben brillenglazen nodig die onze digitale levensstijl meer dan ooit ondersteunen. Langdurige dagelijkse schermtijd is zwaar voor uw ogen en kan digitale oogvermoeidheid veroorzaken. Met Eyezen brillenglazen op sterkte heeft u scherper zicht dan met standaard enkelvoudige brillenglazen en helpt de vermoeidheid van de ogen te verminderen. Eyezen is voor iedereen – voor uw dagelijkse bril. 

Het verschil met standaard brillenglazen is dat Eyezen brillenglazen twee focuspunten heeft. 1 voor ver en 1 voor dichtbij. Zo is u zicht in beide kijkrichtingen geoptimaliseerd.

Als u naast het normale Eyezen glas behoefte heeft om dichtbij nog scherper te kunnen zien, zijn er o.b.v. uw behoeften en leeftijd vier verschillende versies beschikbaar om het beste uit uw ogen te halen. Ook als u geen bril nodig heeft maar wel veel naar beeldschermen kijkt,  is Eyezen Boost een goede optie! Eyezen doet namelijk meer dan alleen zicht corrigeren, het maakt het kijken plezieriger !

De eyezen Boost glazen zijn beschikbaar met een additie van

  • 0,4 dpt
  • 0,6 dpt
  • 0,8 dpt
  • 1,1 dpt

Bescherming en ontspanning

Eyezen brillenglazen zorgen ervoor dat het uw ogen minder moeite kost om scherp te stellen. Hierdoor heeft u minder kans op oog- en lichaamsklachten, ervaart u verbeterde leesbaarheid van kleine leestekens. In combinatie met de Eye Protect System blokt het glas meteen het schadelijke gedeelte van blauw/violet licht en is het contrast beter en het zicht aangenamer.

GEEN BRIL OP STERKTE NODIG?

Ook als u geen bril op sterkte nodig heeft, zijn Eyezen brillenglazen goed voor uw ogen. De Eyezen Focus-technologie helpt uw ogen te ontspannen gedurende de dag, oogvermoeidheid te verminderen en uw houding te ondersteunen.