50% korting op uw tweede paar glazen

Ons kijkgedrag is in de loop der tijd sterk veranderd en dat vraagt veel van onze ogen. We kijken vaak en lang naar grote en kleine beeldschermen. Zonlicht en kunstlicht wisselen elkaar regelmatig af. En we willen snel kunnen reageren tijdens het autorijden of sporten.

De kwalitatieve brillenglazen van Essilor, zoals het originele Varilux glas, zorgen voor een optimaal kijkcomfort, de hele dag door. Toch weten we dat sommige situaties vragen om een bril met specifieke eigenschappen. Je draagt bijvoorbeeld ook speciale schoenen als je gaat sporten. Ervaar nu het betere zicht van de speciale multimedia, outdoor of zonneglazen naast je bril voor dagelijks gebruik. Want met meer brillen beleef je meer.

Wij hebben ALTIJD een zeer aantrekkelijk aanbod voor je 2e paar,  zon, transitions, RoadPilot of Computer glazen, kom dus snel langs om te kijken!

Voordeel op enkelvoudige glazen (met of zonder Eyezen Boost)

  • 2e paar enkelvoudige glazen (Eyezen) 50% korting per paar
  • 2e paar enkelvoudige zonneglazen (met of zonder Eyezen) 50% korting per paar

Voordeel op Varilux glazen

  • 2e paar Varilux Comfort of physio, E of X glazen 50% korting per paar
  • 2e paar Varilux (computer) glazen 50% korting per paar
  • 2e paar Varilux (zonneglazen)  50% korting per paar

Voorwaarden:
– De actie is geldig op het tweede paar. Bij aanschaf van een eerste paar Varilux Comfort, Physio, Varilux E en X glazen, of Eyezen Boost glazen met Crizal Sapphire of Crizal Prevencia UV.
-De sterkte moet identiek zijn en de glazen van het eerste en tweede paar moeten tegelijkertijd besteld worden.
– Meerkosten voor gekleurde, meekleurende, spiegel, gecurvede of gepolariseerde glazen.