Transitions meekleurende glazen

Donkerder buitenshuis, helder binnen, het op- en terugkleuren gaat nog sneller zonder in te leveren op bescherming en kwaliteit. Het resultaat van jarenlang onderzoek en wetenschappelijke studies, Transitions Signature GEN 8, het eerste licht intelligente meekleurende brillenglas met een revolutionaire nanocomposiet technologie die meekleurende prestaties pusht en de hele dag zorgt voor een optimaal zicht en comfort en bescherming biedt.


DE PERFECTE GLAZEN VOOR HET DAGELIJKS LEVEN

De nieuwste generatie Transitions is gebaseerd op vernieuwde technologieën. Met Transitions Gen 8 ervaart u een beter zicht, een aangename kijkervaring en een betere bescherming. 

  • Het op- en terugkleuren gaat sneller dan ooit.
  • De beste bescherming voor uw ogen tegen UV-licht en schadelijk blauw licht. 
  • De glazen passen zich continu aan aan de lichtomstandigheden. 
  • Beschikbaar in drie iconische en vier stijlvolle kleuren.

COMFORTABEL ZICHT TIJDENS HET RIJDEN

DONKERDERE TINT. MEER BESCHERMING EN COMFORT.

Transitions Xtractive is onze donkerste licht-aanpassende tint. Deze brillenglazen veranderen van een transparant glas naar een donkere tint, zo heeft u, ondanks de veranderingen van licht, altijd een comfortabel zicht. 

Moderne voorruiten blokkeren UV-licht. Transitions Xtractive wordt naadloos geactiveerd tijdens het autorijden om de schittering van de zon te verminderen. Dit gebeurt door het verzamelen van extra energie in het lagere uiteinde van het lichtspectrum.

KIES DE KLEUR DIE BIJ U PAST

Personaliseer uw glazen met een van de drie Xtrive Transitions kleuren. Elke kleur heeft specifieke voordelen voor kleurwaarneming. Verkrijgbaar in bruin, grafietgroen en grijs.

TRANSITIONS STYLE MIRRORS

Wees verschillend door uw stijl uit te drukken met een bril die net zo opmerkelijk is als uzelf. Buiten wordt het spiegeleffect echt verleidelijk. Ook binnen geniet u van een spiegeleffect met een lichte tint voor een betoverende uitstraling.

Bovendien blokkeren Transitions XTRActive Style Mirrors brillenglazen UV-stralen en helpen ze de blootstelling aan schadelijk blauwviolet licht te verminderen, zowel binnen als buiten. Aan de andere kant zorgt de meekleurende technologie ingebed in het glas voor optimaal comfort wanneer u buiten bent, door u de juiste hoeveelheid licht op het juiste moment te geven.

Transitions XTRActive Style Mirrors zijn verkrijgbaar in de vier kleuren: Silver Shadow, Gold, Blue Green en Violet Blue.