zonneglazen

Uv-licht is overal aanwezig. Ook als het bewolkt is. Met onze zonneglazen beschermt u uw ogen tegen schadelijk uv-licht. Wij hebben een uitgebreid assortiment, met een uitgebreid pallet aan natuurlijke kleuren. Ook kunt u kiezen voor een gepolariseerd brillenglas of voor een spiegelcoating. Zo creëert u een zomerse look. Alle zonneglazen zijn eenvoudig te combineren met Varilux en Eyezen brillenglazen op sterkte.

GEKLEURDE ZONNEGLAZEN VOOR EEN NATUURLIJKE KLEURWAARNEMING

 • Comfortabel zicht
 • Voorkomt schitteringen
 • UV-bescherming
 • Verkrijgbaar in verschillende kleuren

GEPOLARISEERDE GLAZEN

EEN KLEURRIJK VERSCHIL

Combineer Xperio gepolariseerde zonneglazen met uw dagelijkse bril om uw ogen te beschermen.  Xperio gepolariseerde brillenglazen houden verblindende schitteringen tegen, verbeteren de kleurwaarneming, verhogen het contrast en beschermen uw ogen tegen schadelijke UV-stralen.

GEEN VERBLINDENDE SCHITTERINGEN

Lichtgolven verplaatsen zich in vele richtingen. Wanneer lichtgolven reflecteren vanaf horizontale oppervlakken, zoals wegen, water of ijs, worden deze vaak horizontaal geconcentreerd. Wij kennen dit als een zichtbare schittering, die bijzonder onaangenaam kan zijn voor uw ogen en uw zicht volledig kan verblinden. Zonneglazen met gepolariseerde Xperio brillenglazen laten alleen verticaal licht door het glas en blokkeren die vervelende schitteringen. 

IDEAAL TIJDENS HET AUTORIJDEN

Autorijden is voor veel mensen de manier om zich te verplaatsen. Automobilisten hebben vaak last van schitteringen door reflecties op een nat wegdek, dashboards en via andere auto’s. Xperio brillenglazen elimineren deze hinderlijke schitteringen . 

KRISTAL HELDER WATER

Met Xperio gepolariseerde zonneglazen ziet u natuurlijk en comfortabel tijdens watersport en wintersport. De hinderlijke reflecties van de zon via oppervlakken als water, sneeuw en ijs worden geminimaliseerd. Geniet van een optimale sportbeleving zonder hinderlijke schitteringen. 

XPERIO MIRRORS

  STIJLVOL EN FUNCTIONEEL

  • Beschikbaar in diverse kleuren
  • Te combineren met Xperio Gepolariseerd en Xperio gekleurd
  • Verminderd schitteringen, ideaal bij helder weer
  • UV-bescherming
  • Eenvoudig schoon te houden
  • Comfortabel zicht

  Schitteringen van de weg, sneeuw, water en andere vlakke oppervlakken kunnen verblindend zijn. Gepolariseerde zonneglazen verminderen deze schitteringen voor een comfortabel zicht. Of u nu auto rijdt, skiet of genieten van een wandeling. Laat uw gepolariseerde zonneglazen opvallen met een spiegelafwerking. Met verschillende spiegelkleuren laat u uw montuur opvallen en heeft u het beste zicht.