Varilux Digitime Computerglas

MEER COMFORT BIJ MULTIMEDIAGEBRUIK

Varilux Digitime is speciaal ontworpen voor een actieve digitale levensstijl. Het innovatieve ontwerp van de brillenglazen speelt in op de kijkbehoeftes van vandaag. Zo geniet u als brildrager onbezorgd van ontspannen zicht tijdens uw digitale activiteiten op uw werk of hobbyplek.

DIGITALE SCHERMEN, WE GEBRUIKEN ZE DE HELE DAG, IEDERE DAG

Laptops, tablets, telefoons en tv’s zijn onlosmakelijk verbonden met ons leven. Voor sociale contacten, werk, spelletjes, ontspanning en het zien van de wereld. Het frequente gebruik van elektronische apparaten vergt echter veel inspanning van onze ogen. De tekens op de verschillende schermen zijn moeilijker te lezen door de grootte en de soms korrelige weergave. Daarnaast kunnen beeldschermen schadelijk blauwviolet licht uitstralen. Varilux Digitime is ontwikkeld voor presbyopen die met grote regelmaat gebruik maken van beeldschermen. 

COMFORTABEL SMARTPHONEGEBRUIK

Varilux Digitime brillenglazen zijn geoptimaliseerd voor gebruik van digitale schermen zoals smartphones. Kleine letters zijn gemakkelijker te lezen en u hoeft niet van houding te veranderen of uw telefoon anders te houden om het scherm duidelijk te zien.