Sun X-Protect

ZONNEGLAZEN DIE UW LEVENSSTIJL BIJHOUDEN

Wanneer u onderweg bent, denkt u er niet altijd aan hoe u uw zonnebril hanteert of opbergt. Xperio zonneglazen met Crizal Sun XProtect bieden u de hoge mate van bescherming die u verwacht wanneer u een zonnebril draagt, zodat u zich kunt concentreren op uw dag, niet op uw zonnebril.

De subtiele gouden afwerking is de belofte van Crizal Sun XProtect dat de Xperio zonneglazen een superieure bescherming bieden tegen krassen en vuil.

HOOGSTE UV-BESCHERMING

Met Crizal Sun XProtect zijn uw ogen vanuit alle richtingen beschermd tegen schadelijk UVA- en UVB-licht. Brillenglazen met Crizal Sapphire hebben een E-SPF van 50+*, de hoogst mogelijke beschermingsfactor op zonneglazen. De uv-stralen worden zowel via de voor- als achterkant van uw brillenglazen tegengehouden.

GOED ZICHT BUITEN

Als u een gezichtscorrectie nodig heeft om binnenshuis scherp te zien, dan heeft u deze ook buiten in de zon nodig. Daarom adviseren wij om een zonnebril aan te schaffen via een vakkundige opticien. Voor optimaal zicht combineert u Crizal XProtect met premium Essilor brillenglazen (op sterkte), zoals Eyezen of Varilux.