Rond de leeftijd van 45 jaar kan iedereen te maken krijgen met leesproblemen.
Een multifocale bril is dan de ideale oplossing, zodat u op alle afstanden scherp kunt zien.

Juist door de complexiteit van een multifocaal glas is kwaliteit en de mate van uitvoering van de glazen zeer belangrijk. Varilux is tot vandaag nog altijd ongeëvenaard en blijft innoveren om u te laten genieten van het beste zicht. Daarnaast kunnen wij steeds beter het kijkgedrag meenemen in het glasontwerp en tijdens de oogmeting, waardoor u met uw bril kunt genieten van het beste zicht.

In sommige situaties kan een bril voor een specifieke activiteit een mooie aanvulling zijn op uw kijkcomfort. Tot 25 april a.s. profiteert u bij ons van 50% korting op het 2e paar glazen, specifiek voor uw computer-, sport- of gepolariseerde bril. Een prachtig aanbod van onze fabrikant Essilor.

Laat u bij ons in de winkel adviseren wat voor u een nuttige extra keuze kan zijn!

Varilux voorjaarscampagne - Twitter header

 * Bij aankoop van een paar multifocale glazen ontvangt u 50% korting op het tweede paar multifocale sport-, polarized-, of computerglazen. Actie is geldig t/m 30 mei 2015. Vraag in de winkel naar de voorwaarden.