Actueel

Luxe brillenkoordjes

Geïnspireerd door de klassiekers: deze prachtige brillenkoordjes zijn een tijdloos pronkstuk. Het maakt niet uit of je elegant of nonchalant gekleed bent, de brillenkoordjes geven je gegarandeerd een verfijnde en zelfverzekerde uitstraling! Een echte must-have.

Cartier Customized

Om uw Cartier helemaal naar uw wens te maken kunnen wij uw Cartier voorzien van andere vormen glazen, gekleurde glazen (wel of niet aflopend qua kleur), diamont cut facetranden (voor én of achterkant) of een gravure in het glas. Al deze brillen maken wij op maat voor u. In de winkel kunt u de kleur […]

Nieuwe Chanel zonnebrillen

Binnenkort krijgen we nieuwe Chanel zonnebrillen binnen. Stuk voor stuk weer prachtig van vormgeving en geweldige glazen. Kom ze passen bij Het BrillenKabinet.

Optiek blijft open!

Gelukkig, de optiekzaken mogen open blijven. Daar zijn we erg blij mee want we willen u graag van goede oogzorg voorzien.

Nieuw merk: Balenciaga

Met trots stellen we een nieuw merk aan u voor: Balenciaga Eyewear. Het merk dateert al vanaf 1917 en is opgezet door Cristobal Balenciaga.  Het Balenciaga modehuis is een wereldleider op het gebied van fashion trends.

The Chanel CHAIN

De trend van deze zomer: de Chanel CHAIN, een CHAIN aan je bril, die je ook kan gebruiken als armbandje of ketting.

New: groove color

Vanaf nu kunnen wij Lindberg brillen ook voorzien van een bijpassende groove color. De kleuren zijn in overeenstemming gemaakt met de kleuren van de veren of neusbrug. Wilt u net iets meer kleur toevoegen aan uw randloze bril? Dan is een groove color de oplossing. Bezoek onze winkel voor de mogelijkheden.

Nieuwe collectie Chanel

Chanel heeft ons weer verrast met deze nieuwe collectie! Zeer stijlvol. U bent van harte welkom om deze te komen bewonderen is onze winkel. De bril met de ketting is binnenkort verkrijgbaar, de ketting is ook als armband te dragen.