Kids

Ook voor onze (aller)kleinsten hebben wij hippe brillen in ons assortiment die tegen een stootje kunnen. Ook hebben wij speciale sportbrillen voor kinderen, waarbij de veren (pootjes) makkelijk meeveren.

Wij werken t/m 10 jaar met een recept van de oogarts. De oogarts zal een druppeltje in het oog doen, waarbij de accommodatie tijdelijk wordt stilgelegd. Dit is een betrouwbare meting en zorgt voor de beste sterkte.

Glazen voor het beste zicht

Naast een leuk montuur zijn de glazen natuurlijk het belangrijkste. Samen met u kijken we welke glazen het beste passen bij het kijkgedrag van uw kind. Kinderen kijken tegenwoordig veel dichtbij op ipad of telefoon waar blauw licht vanaf komt. Blauw licht kan op lange termijn oogschade veroorzaken. Ook voor de allerkleinste klant is daarom een blauw licht filter aan te raden.

Een zonnebril is minstens zo belangrijk

Naast een correctiebril, is een zonnebril minstens zo belangrijk voor een kind om de kinderogen te beschermen tegen UV straling. Rayban heeft naast correctiebrillen een hele leuke collectie zonnebrillen welke ook op sterkte gemaakt kunnen worden.