Enkelvoudige glazen

Bij Het BrillenKabinet heeft u de keuze uit verschillende typen enkelvoudige glazen. De standaard enkelvoudige glazen, maar ook enkelvoudige glazen met een optimalisatie voor dichtbij (Eyezen Boost).

Eyezen en Eyezen Boost

De levensstijl van nu is enorm gedigitaliseerd. Onze ogen hebben het moeilijk met  beeldschermen, smartphones e.d. Eyezen brillenglazen
zijn speciaal ontwikkeld om uw ogen hierbij te ondersteunen. Minder vermoeidheid, meer ontspanning en dus meer kijkcomfort.

Eyezen enkelvoudige brillenglazen

Het verschil met standaard brillenglazen is dat Eyezen brillenglazen twee focuspunten heeft.

1 voor ver en 1 voor dichtbij. Zo is u zicht in beide kijkrichtingen geoptimaliseerd.

Eyezen Boost

Als u naast het normale Eyezen glas behoefte heeft om dichtbij nog scherper te kunnen zien, zijn er o.b.v. uw behoeften en leeftijd vier verschillende versies beschikbaar om het beste uit uw ogen te halen. Ook als u geen bril nodig heeft maar wel veel naar beeldschermen kijkt,  is Eyezen Boost een goede optie! Eyezen doet namelijk meer dan alleen zicht corrigeren, het maakt het kijken plezieriger !

De eyezen Boost glazen zijn beschikbaar met een additie van

  • 0,4
  • 0,6
  • 0,8
  • 1,1

Bescherming en ontspanning

Eyezen brillenglazen zorgen ervoor dat het uw ogen minder moeite kost om scherp te stellen. Hierdoor heeft u minder kans op oog- en lichaamsklachten, ervaart u verbeterde leesbaarheid van kleine leestekens. In combinatie met de Eye Protect System blokt het glas meteen het schadelijke gedeelte van blauw/violet licht en is het contrast beter en het zicht aangenamer.