Crizal Sapphire UV

Crizal Sapphire UV is het best mogelijke ontspiegelde glas op de markt. Het biedt ongeëvenaarde prestaties tegen de 6 vijanden van een helder zicht:


Vermindering van schitteringen:
Met Crizal Sapphire vermindert de reflectie tot 30% in vergelijking met standaard antireflecterende brillenglazen, zodat 99% van de lichtstralen met succes door het glas gaat
Vuilafstotend:
Dankzij het High Surface Density™-procedé bevestigen brildragers dat Crizal Sapphire zeer eenvoudig te reiningen is.

Krassen:
De krasbestendigheid van Crizal Sapphire is hetzelfde als​ bij minerale glazen met antireflecterende coating.

Stof:
De stofwerendheid van Crizal Sapphire is 7 keer hoger dan die van gewone antistatisch glazen.

Water:
Crizal Sapphire is waterafstotend: de waterdruppels glijden erg gemakkelijk van het oppervlak. De Slide FX ™ technologie bewijst dat Crizal Sapphire 2 keer efficiënter waterdruppels afstoot dan ieder ander glas.

UV-straling:
Crizal Sapphire UV beschermen uw ogen tot factor 25. Indien u kiest voor een zonnebril op sterkte met de speciaal voor zonneglazen ontwikkelde Crizal Sun UV coating,​ zijn uw ogen zelfs beschermd met factor 50+. We weten allemaal dat UV onze huid kan beschadigen. Normale UV-bescherming beschermt uw ogen tegen stralen die door de voorkant van uw brillenglazen komt. Crizal Sapphire UV beschermt uw ogen ook tegen UV-licht dat via de achterkant van het oppervlak van uw brillenglazen weerkaatst en in uw oog valt. Ook blanke glazen worden voorzien van een ontspiegeling met UV filter. Ook als de zon niet schijnt komt er UV licht door de wolken heen die uw ogen binnenvallen. Crizal Sapphire UV geeft u de beste bescherming.