Crizal Sapphire UV

Crizal Sapphire UV is het best mogelijke ontspiegelde glas op de markt. Het biedt ongeëvenaarde prestaties tegen de 6 vijanden van een helder zicht:


Vermindering van schitteringen:
Met Crizal Sapphire vermindert de reflectie tot 30% in vergelijking met standaard antireflecterende brillenglazen, zodat 99% van de lichtstralen met succes door het glas gaat
Vuilafstotend:
Dankzij het High Surface Density™-procedé bevestigen brildragers dat Crizal Sapphire zeer eenvoudig te reiningen is.

Krassen:
De krasbestendigheid van Crizal Sapphire is hetzelfde als​ bij minerale glazen met antireflecterende coating.

Stof:
De stofwerendheid van Crizal Sapphire is 7 keer hoger dan die van gewone antistatisch glazen.

Water:
Crizal Sapphire is waterafstotend: de waterdruppels glijden erg gemakkelijk van het oppervlak. De Slide FX ™ technologie bewijst dat Crizal Sapphire 2 keer efficiënter waterdruppels afstoot dan ieder ander glas.

UV-straling:
Crizal Sapphire UV beschermen uw ogen tot factor 25. Indien u kiest voor een zonnebril op sterkte met de speciaal voor zonneglazen ontwikkelde Crizal Sun UV coating,​ zijn uw ogen zelfs beschermd met factor 50+. We weten allemaal dat UV onze huid kan beschadigen. Normale UV-bescherming beschermt uw ogen tegen stralen die door de voorkant van uw brillenglazen komt. Crizal Sapphire UV beschermt uw ogen ook tegen UV-licht dat via de achterkant van het oppervlak van uw brillenglazen weerkaatst en in uw oog valt.