Nieuw bij Het BrillenKabinet: de Nautilus virtual reality-bril

Zien is beleven.. beleef het nieuwe zien!

Ken je dat? Je denkt dat je toe bent aan een nieuwe bril, maar waar moet je beginnen. Wat is nu het verschil tussen de verschillende glazen en prijzen?

Omdat we het belangrijk vinden dat u ZELF kan ervaren wat de verschillen zijn hebben wij de VIRTUAL REALITY BRIL aangeschaft. We kunnen u hiermee de verschillen laten ervaren, incl. de verschillende coatings die er zijn!

De Nautilus beschikt over verschillende praktijksituaties, bijvoorbeeld of u deelneemt aan het verkeer, de trap afloopt of u op het strand bevindt. Wij laten u in deze situaties zien wat het verschil is tussen de ene de andere glasoplossing nog voordat de bril besteld wordt.

Ervaar het zelf

Met de Nautilus virtual reality-bril gaat er een wereld voor u open, een wereld van natuurlijk en scherp zicht door uw nieuwe bril. U bent van harte welkom om samen met ons de Nautilus zelf te ervaren.

CZvF1q2WQAA7q7J7779931865_le-casque-nautilus-utilise-par-essilorNautilus%20man_klein