Jouw dag vraagt om meer dan één bril

Ons kijkgedrag is in de loop der tijd sterk veranderd en dat vraagt veel van onze ogen. We kijken vaak en lang naar grote en kleine beeldschermen. Zonlicht en kunstlicht wisselen elkaar regelmatig af. En we willen snel kunnen reageren tijdens het autorijden of sporten.

De kwalitatieve brillenglazen van Essilor, zoals het originele Varilux glas, zorgen voor een optimaal kijkcomfort, de hele dag door. Toch weten we dat sommige situaties vragen om een bril met specifieke eigenschappen. Je draagt bijvoorbeeld ook speciale schoenen als je gaat sporten. Ervaar nu het betere zicht van de speciale multimedia, outdoor of zonneglazen naast je bril voor dagelijks gebruik. Want met meer brillen beleef je meer.

Wij hebben tijdelijk een zeer aantrekkelijk aanbod voor je 2e paar zon, outdoor of multimedia glazen, kom dus snel langs om te kijken!

Vraag in de winkel naar het voordeel op je tweede bril

Varilux

#1 merk van multifocale brillenglazen wereldwijd