Last van vermoeide ogen? Kijk ontspannen met speciale brillenglazen voor PC, tablet en smartphone!

De tegenwoordige levensstijl is enorm gedigitaliseerd. Onze ogen hebben het maar zwaar te verduren met het turen naar al die beeldschermen! Eyezen brillenglazen zijn speciaal ontwikkeld om uw ogen hierbij te ondersteunen. Minder vermoeidheid, meer ontspanning en dus meer kijkcomfort.

Op basis van uw leeftijd , zijn drie verschillende versies beschikbaar om het beste uit uw ogen te halen. Ook als u geen bril nodig heeft maar wel veel naar beeldschermen kijkt,  is Eyezen een goede optie! Eyezen doet namelijk meer dan alleen zicht corrigeren, het maakt het kijken plezieriger !

header4

Bescherming en ontspanning

Eyezen brillenglazen zorgen ervoor dat het uw ogen minder moeite kost om scherp te stellen. Hierdoor heeft u minder kans op oog- en lichaamsklachten, ervaart u verbeterde leesbaarheid van kleine leestekens. In combinatie met de Crizal Prevencia coating blokt u meteen het schadelijke gedeelte van blauw/violet licht en is het contrast beter en het zicht aangenamer.

 

 

Nu met gratis upgrade in ontspiegeling van Crizal Alize + UV naar Crizal Prevencia
(beschermd tegen het blauwe licht van beeldschermen)
en een tevredenheidsgarantie van 2 maanden.

Vraag in de winkel naar deze speciale EYEZEN glazen.

 

headerf