Nieuwe merken binnen!

Het BrillenKabinet heeft weer nieuwe, mooie merken aan haar assortiment toegevoegd! Op de beurs in Parijs hebben we ons laten verrassen door nieuwe mooie merken zoals BLOOMDALE EN MATTTEW. De trend neigt naar veel ronde modellen en spontane kleuren. Daarnaast gaan we binnenkort ook een nieuw merk verkopen: MICHAEL KORS, zowel correctiebrillen als zonnebrillen. Er komt nog meer nieuws aan,  waar we op dit ogenblik nog niets over kunnen vertellen, maar wat spectaculair is.

BLOOMDALE is een prachtig Nederlands merk met brillen volgens de laatste mode.
Als je op zoek bent naar een origineel design, met prachtige vormen, mooie details en smaakvolle kleursettings ben je bij BLOOMDALE aan het juiste adres.

BD-111-C202-600x600Keune0214-rDisplay-1-1

MATTTEW is designkunst. Een eenvoudig voorwerp wordt vastgelegd in de tijd. Vandaag, morgen, nadien… Brillen die hun zuiverheid, hun stijl, en hun originaliteit behouden. MATTTEW is een naam en vernoemd naar Matthieu Duchêne, die zijn diploma industrieel design aan Ter Kameren gehaald heeft. Hij is ervan overtuigd dat het mogelijk is om brillen anders te maken zonder te vervallen in excentriciteit en luxe. Er bestaan dan ook veel verschillende brillen van MATTTEW. Op kantoor, thuis, op straat, tijdens een avondje uit of op reis,… Ze geven het gezicht altijd een bijzondere uitstraling. Wie een bril koopt van MATTTEW, koopt niet eender wat. Hij of zij gunt zich de tijd om de ander te bekijken.

Visuel_Matttew

London_Col__856