Road Pilot

Autorijden is onderdeel van ons dagelijks leven. 85% van de automobilisten heeft last van schitteringen & fel licht veroorzaakt door koplampen, lantaarnpalen en verkeerslichten. Dit zorgt voor minder gezichtsscherpte en hindert onze waarneming. In de nacht is dit effect het grootst.

ROADPILOT
Een aanbod specifiek voor het autorijden. Met het roadpilot glas ervaart u na zonsondergang meer kijkcomfort tijdens het autorijden. Dit komt door de Crizal Drive anti-reflectieve coating. Crizal Drive is aangepast aan de lichtgolven waar onze ogen gevoelig voor zijn. Dit zorgt voor een ongekend helder zicht. Crizal Drive zorgt voor een vermindering van reflecties in de nacht met 90%. Overdag zijn de brillenglazen net zo effectief als een Crizal Forte UV ontspiegeling.

Het ROADPILOT glas is beschikbaar voor enkelvoudige glazen en multifocale glazen.

Multifocaal:  
De nadruk van het ROADPILOT glas ligt op het verte en tussengebied. Omdat je hier het meeste gebruik van maakt tijdens het autorijden. Het leesgebied is van ondergeschikt belang, maar is er wel in geïntegreerd. U kunt hierdoor de weg en het dashboard perfect zien.

het ROADPILOT glas heeft:
– Een vermindering van 90% van reflecties in het donker
– Bredere kijkgebieden, ideaal voor in de auto
– Een zeer breed verte- en tussengebied met een gemakkelijke overgang
– Een Crizal Coating die bescherming biedt tegen schadelijk UV licht en het brillenglas beschermt tegen hinderlijke reflecties, krassen, vuil, vet en water.

De Varilux Multifocale ROADPILOT bril is bedoeld als bril naast uw huidige Multifocale bril.
Wilt u deze aanschaffen naast een normale Multifocale bril met Physio glazen, dan hebben we hier een aantrekkelijk aanbod voor.

In de winkel geven we u graag meer informatie over dit nieuwe type glas.