Gepolariseerde zonneglazen

Essilor’s Xperio polariserende glazen: Een complete oplossing bij veel zon

Xperio is Essilor’s innovatieve merk voor polariserende brillenglazen. De Xperio glazen bieden een optimaal zicht bij zonnige omstandigheden. De brillenglazen zijn dan ook zeer geschikt voor activiteiten buiten de deur. Naast bescherming tegen UVA- en UVB-stralen biedt Xperio een additionele bescherming tegen hinderlijke schitteringen die worden veroorzaakt door weerkaatsend zonlicht. Dit maakt het product ideaal voor bijvoorbeeld autorijders, wintersporters en watersporters.

Ideaal voor alle brildragers in verschillende situaties

Bij het autorijden
Xperio glazen bieden een verbeterde veiligheid in het verkeer. De schitteringen die worden veroorzaakt door bijvoorbeeld een laag staande zon, een nat wegdek of andere auto’s worden geëlimineerd.

Bij het sporten
Ideaal voor watersporten (zoals bijvoorbeeld vissen en zeilen) en bij wintersporten. Xperio is de oplossing bij iedere situatie waarbij de ogen voortdurend worden blootgesteld aan gereflecteerd zonlicht door oppervlakken als water, sneeuw en ijs.

Voor meer comfort
In zowel de zomer als de winter ervaren dragers een beter zicht onder alle omstandigheden met Xperio brillenglazen. Kleuren worden zeer natuurgetrouw waargenomen en wanneer de glazen eenmaal worden geprobeerd wilt men nooit meer iets anders.

Voor bescherming
Voor dragers met lichtgevoelige ogen en specifiek voor ouderen en mensen die oogchirurgie hebben ondergaan die een maximale bescherming nodig hebben.

Xperio

Voordelen voor de drager

  • Minder hinderlijke schitteringen;
  • Verbeterde kleurperceptie;
  • Verbeterd contrast;
  • Een veel comfortabeler zicht;
  • E-SPF van 50+ voor een goede UV-bescherming.

Gepolariseerde glazen zijn verkrijgbaar in veel verschillende kleuren, ook in degrade (verloop) mogelijk.
Bekijk de verschillende Xperio glazen door onze Nautilus 3D bril.