Montblanc

Montblanc ontwerpt en maakt functionele, geavanceerde producten voor creatieve en geïnspireerde individuen. Geïnspireerd door de Mont Blanc – de hoogste top van Europa – verstoort Montblanc sinds 1906 de wereld van luxe. Met durf, uitmuntendheid en substantie, eerst met de uitvinding van revolutionaire schrijfinstrumenten, vervolgens met uurwerken, lederwaren, accessoires, geuren, brillen en draagbare technologie. Met niet aflatende creativiteit en technisch meesterschap wordt elk stuk gemaakt volgens de hoogste normen van kwaliteit en elegantie.

De nieuwe Snowcap
Nieuwe uitvoering van de best verkochte Carbon Fiber familie met acetaat front. Ultradunne koolstofvezellaag aangebracht op slapen in rubber en de uiteinden om de instelbaarheid te verbeteren. Merk herkenbaarheid versterkt door echte Snowcap op tempels.
Combinatie van hoogwaardige materialen: voorkant van magnesium/ aluminiumlegering en beta-titanium pootjes om lichtheid en comfortabele en veelzijdige draagbaarheid te garanderen.

Ultra licht geïnjecteerd front

kenmerkt deze brede rechthoekige vorm. Echte drijvende sneeuwkap aangebracht op het externe deel van de ultradunne metalen tempel. Transparante geïnjecteerde eindpunt om de lichtheid van het frame te verbeteren. De anti-slip sneeuwkap is gelaserd op de binnenkant van de uiteinden om het comfort te verhogen. Kleurenpalet gekenmerkt door glanzende transparante kleuren.