Multi -Leesbril

De leesbril van de 21ste eeuw
Heeft u al een leesbril of bent u aan een leesbril toe, dan is Digitime voor u de ideale oplossing. Deze bijzondere leesglazen bieden u namelijk een groter en veel praktischer kijkbereik dan de glazen in een standaard leesbril.

Beperkt zicht
Een gewone leesbril lijkt een praktische oplossing voor uw leesprobleem, maar de leesafstand waarmee u met deze bril scherp kunt zien, is vaak uiterst beperkt. Met een standaard leesbril kunt u scherp zien tot circa 40cm, slechts voldoende om een boek te kunnen lezen. Vanwege dit beperkte gezichtsveld, kiest men vaak voor een halve leesbril zodat men over de bril heen toch weer in de verte kan kijken. Een nadeel is dat een halve leesbril u vaak ouder maakt. Bovendien blijkt in de praktijk dat het uitoefenen van hobby’s en allerlei werkzaamheden scherp zicht vraagt tussen 40cm en 150cm.

Met Digitime glazen ziet u scherp tussen 40cm en 150cm
Digitime is hét leesglas voor iedereen die zich niet wil laten beperken door een standaard leesbril. Bij tal van activiteiten zult u het comfort en het gemak van deze glazen direct waarderen. Bij beeldschermwerk heeft u bijvoorbeeld een scherp zicht over het gehele werkgebied. U kunt moeiteloos afwisselend kijken van beeldscherm naar document en toetsenbord. Bovendien worden uw natuurlijke hoofd- en lichaamshoudingen gerespecteerd. Denk aan het gemak en extra kijkcomfort van Digitime glazen bij zaken als handwerken, kaarten, modelbouw, munten verzamelen en klussen in huis.

Wij laten u graag het verschil tussen de Digitime glastypes zien met onze Nautilus, virtual reality-bril.
Want zien is beleven en beleven is overtuigen.